دو رنگ بافی در عرض بافت
تبلیغات
دسته بندی
  • خیاطی
  • بافتنی
  • آرشیو
    آمار و ارقام
    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 182
    کل نظرات کل نظرات : 593
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 2
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 1248

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 370
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 390
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 63
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 68
    بازدید هفته بازدید هفته : 370
    بازدید ماه بازدید ماه : 8,102
    بازدید سال بازدید سال : 31,975
    بازدید کلی بازدید کلی : 3,313,308

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 54.158.52.166
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    نویسندگان
    لینک دوستان
    پیوندهای روزانه

    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
    عضویت در سایت
    عضــویــــــــــــت
    برای عضویت بهتر است ایمیل داشته باشید .

    ایمیلی ندارید ؟ مشکلی نیست در اینجا ایمیل بسازید .

    ورود کاربران
    نام کاربری :
    رمز عبور :

    رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    محبوب ترین ها
    جدید ترین مطالب
    تبلیغات متنی

    جستجوگر پیشرفته سایت

    دو رنگ بافی در عرض بافت

     استفاده از دو یا چند رنگ مختلف در بافت ،همیشه مورد توجه و علاقه بوده و مادران ما همیشه با استفاده از رنگهای مختلف روی لباسهای بافتنی دوران بچگیمون طرحهای مختلف ایجاد می کردن.اما خوب طبق روال همه مادران و خانومهای دیگه همیشه نخها رو به گره میزدن و از پشت بافت رد می کردن و علیرغم روی بافت که خیلی زیبا بود،پشت بافت رو نمیشد نگه کرد.حالا میدونیم که میشه یجوری بافت با رنگهای مختلف رو ایجاد کرد که اون ظاهر نازیبای پشت بافت از بین بره و همونطور که بارها گفته ام هیچ گره ای در کار دیده نشه.تو این پشت دو رنگ بافی در عرض بافت رو براتون میگم که تقریبا اکثر دوستان بلدن و غرض از این توضیح اینه که یاد بگیریم چطور بدون گره زدن رنگ اول به رنگ دوم اونها رو بدون در رفتن دونه ها ببافیم.

    ابتدا با رنگ اول هر چند رج که دلخواهتنو هست ببافید تا به جایی برسید که میخواید رنگ دوم رو ببافید.

    برای بافت رنگ دوم،لازم نیست که نخ دوم رو به نخ اول گره بزنید بلکه حدود 10 سانت از نخ دوم رو آزاد بذارید و بعد مثل اینکه دارید همون نخ اول رو می بافید شروع به بافت نخ دوم کنید.از اینکه اولین دونه بافته شده شل هست نترسید چون در پایان بافت این نخها محکم میشن و دیگه در نمیرن.

    با رنگ دوم هم هر چند رج که دوست دارید ببافید.

    دوباره بدون گره زدن نخ اول به نخ دوم نخ اول رو که از قسمت اول با اضافه نگه داشتن حدود 10 سانت بریده بودید،همونطور که پیش از این گفتم ببافید.یعنی دوباره حدود 10 سانت در ابتدای رج از نخ اول اضافه بذارید و مثل بافت معمولی اون رو ببافید.

    بعد از اتمام بافت،نخها رو تو سوزن بگیرید و هر نخ رو از پشت بافت از داخل دونه های هم رنگ خودش عبور بدید.(توضیح این کار رو در قسمت الفبای بافتنی ، تمیز کاری در بافتنی دادم)فقط برای اینکه اولین دونه محکم بشه و دیگه در نره نخ آزاد رو 3 بار از توی دومین دونه بافته شده از همون رنگ عبور بدید و بعد مراحل تمیزکاری پشت بافت رو برای محو کردن نخها انجام بدید.

    این روی بافت بعد از محو نخها:

    و این هم پشت بافت:

    در ادامه دو رنگ بافی در طول بافت و بافت نقشه های رنگی رو هم براتون خواهم گذاشت.فقط چون اینترنتم مشکل پیدا کرده و شاید تا یک هفته دیگه نتونم راحت به سایت سر بزنم احتمال مطلب گذاشتن در این چند روز خیلی کم خواهد بود .اما بعد از رفع مشکل و استفاده از سرویس پرسرعت تر حتما مثل روزای اول هفته اس 3 یا 4 مطلب جدید رو براتون خواهم گذاشت.

    این نوع دو رنگ بافی بهمراه توضیح یکی از روشهایی که برای عوض کردن نخ بکارمیره، بهمراه فیلم آموزشی تو سایت جدید آموزش قدم به قدم بافتنی و خیاطی قرار گرفته.میتونید آموزشهای کاملا تخصصی در زمینه بافت با میل و قلاب ،رو تو سایت جدید دنبال کنید.آموزشهایی که در هیچ یک از سایتهای دیگه پیدا نمی کنید مگر اونهایی که مطالب رو از سایت من کپی برداری میکنن.پس مطالب دست اول رو میتونید تو سایت جدید دنبال کنید.

    آدرس این مطلب در سایت جدید:

    دو رنگ بافی در عرض و روش سوم تعویض نخ در بافتنی(درس ۲۷ بافت با میل)

    نویسنده : | در : چهارشنبه 11 دي 1392 ساعت: 11:58 | دیدگاه: ()
    تعداد بازديد : 4875
    نتیجه : 4 امتیاز توسط 4 نفر مجموع امتیاز : 37

    بخش نظرات این مطلب

    این نظر توسط بهار در تاریخ 1392/12/24 و 10:57 دقیقه ارسال شده است

    ای بابا :-( ممنونم از راهنماییتون. امیدوارم بتونم تمیز انجام بدم این کارو :-)

    این نظر توسط بهار در تاریخ 1392/12/23 و 0:14 دقیقه ارسال شده است

    سلام.ممنون از توضیحات خوبتون.کاش قبل از خرابکاری سایت شما رو می خوندم.من یه شالگردن دو رنگ بافتم.اما تمام این نخا رو دو تا گره ی محکم زدم و از ته قیچی کردم :-( حالا می ترسم در بره... چیکار کنم?
    پاسخ : چون نخها رو از ته قیچی کردیذ دیگه نمیتونید کاری کنید.اما اگه گره ها محکم هستن احتمال پیش اومدن مشکل کمه.فقط اگه میتونید با نخهای همرنگ، و با سوزن دور تا دور گره ها رو با اولین دونه های رج که در حاشیه شال قرار دارن بستهای ریز بزنید که هم گره ها دیده نشن و هم احتمال در رفتن و باز شدن گره ها کمتر بشه.

    این نظر توسط سارا در تاریخ 1392/11/7 و 15:45 دقیقه ارسال شده است

    با سلام و خسته ناشید. هنگاه تعویض رنگ در ابتدای رج، دانه ی اول هم باید با رنگ جدید بافته شود؟ با تشکر.
    پاسخ : من با رنگ جدید نبافتم یعنی دونه اول رج رو که باید نبافته به میل راست بگیریم با همون رنگ قبلی نبافته به میل راست گرفتم.اما بهتره که دونه اول رو با رنگ جدید ببافید.

    کد امنیتیرفرش کد امنیتی

    کپی رایت

    تمامی مطالب سایت اختصاصی میباشد و کپی برداری از آن پیگرد خواهد داشت.