بافت کلاه شل زیبا فقط با زیر و رو بافتن.
تبلیغات
دسته بندی
  • خیاطی
  • بافتنی
  • آرشیو
    آمار و ارقام
    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 182
    کل نظرات کل نظرات : 593
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 1250

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 96
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 884
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 15
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 218
    بازدید هفته بازدید هفته : 1,590
    بازدید ماه بازدید ماه : 6,859
    بازدید سال بازدید سال : 77,337
    بازدید کلی بازدید کلی : 3,358,670

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 54.164.198.240
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    نویسندگان
    لینک دوستان
    پیوندهای روزانه

    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
    عضویت در سایت
    عضــویــــــــــــت
    برای عضویت بهتر است ایمیل داشته باشید .

    ایمیلی ندارید ؟ مشکلی نیست در اینجا ایمیل بسازید .

    ورود کاربران
    نام کاربری :
    رمز عبور :

    رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    محبوب ترین ها
    جدید ترین مطالب
    تبلیغات متنی

    جستجوگر پیشرفته سایت

    بافت کلاه شل زیبا فقط با زیر و رو بافتن.

    این کلاه از بالا بافته میشه و بخاطر نوع نخش فقط از زیر و رو برای بافتش استفاده میشه.

    برای این کلاه از این نوع نخ استفاده شده.

    برای بافت این کلاه ،برای بچه ها 6 تا و برای بزرگترها 8 تا سربندازید.رج اول قبل از هر دونه ،یک ژته بزنید.یعنی اول رج رو با ژته شروع کنید یکی زیر ببافید،یک ژته،یکی زیر،و ... همینطور تا آخر رج که تعداد دونه هاتون دو برابر میشه.

    همه رجهای برگشت دونه ها رو از رو ببافید و هیچ دونه ای اضافه نکنید.فقط یادتون باشه که ژته ها رو طوری ببافید که سوراخ نیفته.اگه از بین دوستان کسانی هستن که نمیدونن چطور باید ژته رو طوری ببافن که سوراخ نیفته بگن تا تو یه پست دیگه براتون توضیح بدم.

    رج سوم دوباره ،رج رو با یه ژته شروع کنید و این بار دو تا زیر بافته،یک ژته بزنید ،دوباره 2 تا زیر بافته و یک ژته بزنید و به هین ترتیب تا آخر رج ادامه بدید.

    رج پنجم:اول رج با ژته شروع میشه،3 تا زیر بافته ،یک ژته بزنید و ... همینطور تا آخر رج.

    به همین ترتیب تو رجهای روی بافت اول رج رو با ژته شروع کنید و هر بار به تعداد دونه هایی که از زیر بافته میشن یکی اضافه کرده و یک ژته بزنید.این کار رو ادامه بدید تا 12 سانت.

    نکته: اگه میخواید حالت شلی کلاه بیشتر باشه میتونید بافت این قسمت رو تا 14 سانت ادامه بدید و اگه میخواید شلی کلاه کمتر باشه تا 10 سانت ببافید.

    نکته 2: دوستانی که میخوان کلاه رو از بالا ببافن ولی نمیخوان کلاه شل داشته باشن این کار رو تا جایی ادامه بدن که آخرین رج برابر با دور سر باشه.

    بعد از 12 سانت ، تا 3 سانت بدون ژته زدن و اضافه کردن همه دونه ها رو ببافید. و در رج آخر همه دونه ها رو دو تا یکی کنید.اگه بعد از دو تا یکی کردن همه دونه ها بازم دور کلاه از دور سر بیشتر بود،رج برگشت رو بافته و تو رج بعدی ،دو تا ببافید،دوتا رو با هم از زیر یکی کنید،دوباره 2 تا ازیر ،2 تا یکی و ... تا آخر رج ادامه بدید.

    از رج بعد شروع به بافت کشباف کنید.میتونید یکی زیر،یکی رو ببافید ،یا دو تا زیر، دو تا رو.

    کشباف رو تا 2 الی 4 سانت به دلخواه خودتون ادامه بدید و بعد همه دونه ها رو کور کنید.درز کلاه رو بدوزید.کلاه آماده است.

    میتونید شلی کلاه رو در قسمت پشت سر بندازید.

    و یا در قسمت پهلوی سر که حالت کلاه کج به خودش بگیره.

    دوستانی که میخوان یه مقدار از سادگی کلاه کم کنن میتونن یه گل ببافن و روی کلاه وصل کنن. من فردا عکس کلاه با گل رو به همین پست اضافه می کنم.

    من این کلاه رو با میل گرد و بدون درز بافتم.بنابراین دوستانی که بافت بدون درز با میل گرد رو بلدن میتونن این کارو انجام بدن چون دوختن درز خودش از زیبایی و تمیزی کلاه کم میکنه.

    بافت این کلاه و آموزشهای بیشتر در وبسایت جدید آموزش قدم به قدم بافتنی و خیاطی قرار گرفته است.

    آدرس این مطلب در سایت جدید:

    بافت کلاه شل با زیر و رو بافتن(کلاه شماره 7 با میل)

    موضوع : بافتنی,کلاه,
    نویسنده : | در : شنبه 03 اسفند 1392 ساعت: 13:49 | دیدگاه: ()
    تعداد بازديد : 7490
    نتیجه : 4 امتیاز توسط 7 نفر مجموع امتیاز : 35

    بخش نظرات این مطلب

    این نظر توسط Ava در تاریخ 1392/12/16 و 11:43 دقیقه ارسال شده است

    سلام من 11 سالمه وتازه بافت رو یاد گرفتم و فقط بلدم راسته ببافم و فقط زیر و رو من دلم می خواد درمورد چیز های دیگه بیشتر توضیح دهید
    پاسخ : سلام عزیز دلم.چه چیزهایی دوست داری یاد بگیری؟اگه در مورد مدلهای بافت رو یاد بگیری میتونی سمت راست وبلاگ قسمت انواع بافت با میل رو کلیک کن،برای یاد گرفتن موارد پایه ای در بافتنی ،تو قسمت راست وبلاگ،قسمت الفبای بافتنی رو کلیک کن.بقیه موارد مثل کلاه،دامن،سارافن و ... رو هم من سعی کردم از ساده ترین موارد شروع کنم و کم کم تو ماههای بعد به موارد سخت تر خواهیم رسید.حالا شما اگه مورد خاصی رو در نظر داری بگو.

    کد امنیتیرفرش کد امنیتی

    کپی رایت

    تمامی مطالب سایت اختصاصی میباشد و کپی برداری از آن پیگرد خواهد داشت.