بافت مقنعه بچگانه بسیار زیبا
تبلیغات
دسته بندی
  • خیاطی
  • بافتنی
  • آرشیو
    آمار و ارقام
    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 182
    کل نظرات کل نظرات : 593
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 5
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 1250

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 42
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 884
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 14
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 218
    بازدید هفته بازدید هفته : 1,536
    بازدید ماه بازدید ماه : 6,805
    بازدید سال بازدید سال : 77,283
    بازدید کلی بازدید کلی : 3,358,616

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 54.164.198.240
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    نویسندگان
    لینک دوستان
    پیوندهای روزانه

    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
    عضویت در سایت
    عضــویــــــــــــت
    برای عضویت بهتر است ایمیل داشته باشید .

    ایمیلی ندارید ؟ مشکلی نیست در اینجا ایمیل بسازید .

    ورود کاربران
    نام کاربری :
    رمز عبور :

    رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    محبوب ترین ها
    جدید ترین مطالب
    تبلیغات متنی

    جستجوگر پیشرفته سایت

    بافت مقنعه بچگانه بسیار زیبا

    بافت این مقنعه برای سایزهای مختلف بچه ها به صورت زیر هست:

    سایز : 1 تا 3 -  6 تا 9 – 12 تا 18 ماه (2 سال - 3 تا 4 سال )

    اندازه هایی که در متن داده میشه به ترتیب ذکر شده در بالا و برای اون سن هست.

    برای اندازه فیت دور صورت بچه ها اندازه ها به این صورته : 40 تا 42 – 42 تا 44 – 44 تا 46 سانت ( 48 تا 50 -  50 تا 52 سانت )

    لوازم مورد نیاز:

    150 – 150 – 150 – ( 200 – 200 ) گرم کاموا.

    میل گرد یا میل دو سر شماره 4.5 .

    نمونه بافت : اندازه های داده شده برای زمانی هست که اگه با میل شماره 4.5 و کاموای مورد نظر 18 تا دونه سر انداخته و 23 رج ببافید یه مربع 10 در 10 بهتون بده.

    نکته : برای بافت رکن با میل دو سر باید یک رج از زیر و رج بعد از رو ببافید.

    طرز بافت مقنعه :

    بافت این مقنعه از پایین به بالا بافته میشه  و بدون درز هست.

    ابتدا 144 – 153 – 162 – ( 180 – 198 ) تا دونه سر انداخته و 8 رج رکن ببافید.سپس با بافت کشباف به ترتیب زیر ادامه بدید: * 7 تا رو – 2 تا زیر * داخل * * رو تا آخر رج ادامه بدید. و به همین ترتیب ببافید تا زمانی که قطعه بافته شده به اندازه 3 – 4 – 4 – ( 5 – 5 ) سانت که رسید ، همه قسمتهایی که از رو بافته شدن رو به 6 تا دونه کاهش بدید با دو تا یکی کردن دو تا دونه اول هر قسمت که 7 تا دونه رو داره.حالا تعداد دونه ها در یک رج به  128 – 136 – 144 – ( 160 – 176 ) دونه میرسه. تا 4 رج کم کردن دونه های رو رو ادامه بدید. تعداد دونه ها به 64 – 68 – 72 – ( 80 – 88 ) تا دونه در یک رج میرسه.اکنون تمام طول رج 2 تا زیر – 2 تا رو هست.و قطعه بافته شده تقریبا برابر با  7 – 8 – 8 – ( 9 – 9 ) سانت شده.

    کشباف رو ادامه بدید تا زمانی که اندازه بافت 11 – 12 – 13 – ( 14 – 15 ) سانت بشه.و سپس یه علامت روی دونه وسط پشت و دونه وسط جلو قرار بدید.از اینجا به بعد بافت رو شروع به اندازه گیری کنید و اندازه هایی که داده میشه از این قسمت به بالا هست.

    بافت رو بصورت ساده بافی ادامه بدید تا  1 – 2 – 2 ( 3 – 4 ) سانت. بعد 10 – 10 – 12 – ( 12 – 14 ) تا دونه وسط جلو رو تو یک نخ بگیرید که این دونه ها برای باز کردن گردی صورت هستند.

    قبل از اینکه بقیه بافت رو ادامه بدید،طرز بافت مقنعه رو تا آخر بخونید و بعد شروع به بافت بقیه اش کنید.از اینجا به بعد بافت بصورت ساده و رفت و برگشتی انجام میشه (نه بدون درز) یعنی از کنار دونه هایی که تو نخ نگه داشتید شروع به بافت بقیه دونه ها می کنید و یک رج رو میبافید تا به طرف دیگه دونه های نگه داشته شده در نخ برسید،بعد بافت رو بر گردونید و پشت بافت رو ببافید و به همین ترتیب بافت رو رفت و برگشتی ادامه بدید. و همزمان یک دونه در اول هر رج رفت و برگشت کم کنید تا 2 – 2 – 2 – ( 3 – 4 ) مرتبه. همزمان در هر رج در دو طرف علامتی که در وسط پشت گذاشتید یک دونه اضافه کنید تا 4 – 4 – 4 ( 5 – 5 ) بار.بعد از اینکه همه کم  و زیاد کردنها رو انجام دادید 58 – 62 – 64 ( 72 – 76 ) تا دونه در یک رج خواهید داشت.

    وقتی قطعه بافته شده به 11 – 12 – 13 ( 14 – 15 ) سانت رسید در آخر هر رج به طرف دونه های وسط جلو یک دونه اضافه کنید تا 4 – 4 – 4 ( 5 – 5 ) باردر آخر هر رج.بعد 6 – 6 – 8 – (8 – 12 ) تا دونه بطرف وسط جلو سر بندازید. حالا 72 – 76 – 80 ( 90 – 98 ) تا دونه در یک رج دارید.از اینجا به بعد دوباره ساده بافی رو بدون درز ادامه بدید تا قطعه بافته شده از بعد از علامتی که گذاشته بودید  19 – 21 – 22 ( 24 – 26 ) سانت بشه.و بعد همه دونه ها رو شل کور کنید.

    قطعه بافته شده رو طوری تا کنید که جلو و پشت مقنعه تا نشن بلکه کناره ها تا بشن و بعد با دونه هایی بسیار ظریف و تمیز درز بالای مقنعه رو بدوزید.

    سپس 68 تا 88 تا دونه از دور تا دور صورت دونه بگیرید طوری که اون دونه هایی که در قسمت پایین صورت تو یک نخ دیگه گه داشته بودید رو هم شامل بشه و بعد با میل گرد یا میل دو سر شماره 4.5 و بدون درز شروع به بافت این دونه ها کنید.رج اول همه رو از رو و رج بعد همه رو از زیر ببافید و بعد کشباف 2 تا زیر – 2 تا رو ببافید تا بافت این قسمت به 4 – 4 – 5 ( 5 – 6 ) سانت برسه.و بعد همونطور به صورت کشباف دونه ها رو کور کنید.یعنی دونه های رو رو از رو و دونه های زیر رو از زیر کور کنید.بعد این قسمت رو از وسط تا کنید بطرف توی صورت و لبه اون رو به ابتدای بافت این قسمت بدوزید.

    دو تا پوم پوم با قطر 4 سانت درست کرده و به دو طرف بالای مقنعه وصل کنید.

    آموزش این مطلب نیز در سایت جدید آموزش قدم به قدم بافتنی و خیاطی قرار گرفته است.برای مشاهده آموزشهای بیشتر در زمینه بافتنی با میل و قلاب به سایت جدید مراجعه کنید.

    آدرس این مطلب در سایت جدید:

    بافت مقنعه بچگانه بسیار زیبا با میل

    موضوع : بافتنی,مقنعه,
    نویسنده : | در : یکشنبه 17 فروردين 1393 ساعت: 21:17 | دیدگاه: ()
    تعداد بازديد : 2397
    نتیجه : 5 امتیاز توسط 5 نفر مجموع امتیاز : 12

    بخش نظرات این مطلب

    این نظر توسط sigari در تاریخ 1393/1/25 و 3:51 دقیقه ارسال شده است

    سلام عسلم شکلک
    میخوای از وبلاگ یا سایتت کسب درآمد داشته باشی؟
    این سایتی که میخوام بهت معرفی کنم حرف نداره
    شمارش آی پی هاش خیلی خوبه
    هر آی پی هم 12 تومن میده بهت
    حتما امتحانش کن
    اگه از بقیه سایتهای مشابه استفاده کرده باشی
    خودت خیلی زود فرقشون رو متوجه میشی
    این سایت فوق العادس شکلک

    این نظر توسط بنفشه در تاریخ 1393/1/18 و 0:32 دقیقه ارسال شده است

    با سلام دوباره خدمت دوست عزیز زهره جان. خسته نباشید .کاش امروز آموزش بافت کلاهی که قولشو داده بودین میذاشتین.
    پاسخ : چشم و به زودی انشاءلله.

    کد امنیتیرفرش کد امنیتی

    کپی رایت

    تمامی مطالب سایت اختصاصی میباشد و کپی برداری از آن پیگرد خواهد داشت.