بافت یک پادری بسیار زیبا با قلاب
تبلیغات
دسته بندی
  • خیاطی
  • بافتنی
  • آرشیو
    آمار و ارقام
    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 182
    کل نظرات کل نظرات : 593
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 2
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 1245

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 203
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 345
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 17
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 87
    بازدید هفته بازدید هفته : 548
    بازدید ماه بازدید ماه : 6,478
    بازدید سال بازدید سال : 20,733
    بازدید کلی بازدید کلی : 3,302,066

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 54.198.195.11
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    نویسندگان
    لینک دوستان
    پیوندهای روزانه

    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
    عضویت در سایت
    عضــویــــــــــــت
    برای عضویت بهتر است ایمیل داشته باشید .

    ایمیلی ندارید ؟ مشکلی نیست در اینجا ایمیل بسازید .

    ورود کاربران
    نام کاربری :
    رمز عبور :

    رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    محبوب ترین ها
    جدید ترین مطالب
    تبلیغات متنی

    جستجوگر پیشرفته سایت

    بافت یک پادری بسیار زیبا با قلاب

    پادری قلاب بافی:

    اندازه تقریبی : 58.5 در 78 سانت

    لوازم مورد نیاز :

    1-     کاموای آبی (بعنوان رنگ اصلی) : 2 کلاف

    2-     کاموای سبز  : 2 کلاف

    3-     کاموای نارنجی : 2 کلاف

    4-     کاموای صورتی : 2 کلاف

    5-     کاموای زرد  :  1 کلاف

    قلاب شماره 4.5 یا قلابی که نمونه بافت رو به شما بده.

    نمونه بافت : 14 پایه کوتاه در 16 رج باید یه مربع 10 در 10 بهتون بده.

    دستور بافت موتیفها:

    با رنگ اول  2 تا زنجیره بزنید.

    رج 1 : تو دومین زنجیره 6 پایه کوتاه بزنید.با یک شلال به اولین زنجیره متصل کنید.

    رج 2 : 3 تا زنجیره بزنید. (این 3 تا زنجیره رو یک پایه دوبل به حساب بیارید.) تو همون فضای شلال رج قبل 2 تا پایه دوبل بزنید. تو هر دونه بعد 3 تا پایه دوبل بزنید. (18 پایه دوبل) نخ رو ببرید.

    رج 3 : رنگ دوم رو با یک شلال تو حلقه جلویی پایه رج قبل، متصل کنید. ** 3 تا زنجیره بزنید.(این 3 تا زنجیره یک پایه دوبل محسوب میشه) تو فضای همون شلال از رج قبل یک پایه دوبل بزنید. تو حلقه جلویی پایه بعدی یک پایه دوبل بزنید. تو حلقه جلویی پایه بعدی 2 تا پایه دوبل بزنید. (5 پایه دوبل) بافت رو برگردونید.

    رج بعدی : 3 تا زنجیره بزنید. تو هر پایه رج قبل یک پایه دوبل بزنید. بافت رو برگردونید.

    رج بعد : 3 تا زنجیره بزنید. 3 پایه بعدی رو با هم یکی کنید. تو آخری یک پایه دوبل بزنید.

    مقدار زیادی نخ اضافه بذارید و نخ رو ببرید.**

    *** رنگ دوم رو دوباره با یک شلال ،به حلقه جلویی پایه دوبل بعدی که در رج 3 تا قبلیش رو بافته بودید، وصل کنید.حالا ** تا ** رو یکبار دیگه تکرار کنید. ***

    داخل *** تا *** رو 4 بار دیگه تکرار کنید تا 6 تا گلبرگ موتیف کامل بشه.

    دقت کنید که گلبرگهای موتیف که دارن بافته میشن تا رج 3 بهم وصلند و از رج 4 بین گلبرگها فاصله میفته.به همین خاطر برای بافت رنگ سوم از رج 4 به بعد رو میگم.

    رج 4 :رنگ سوم رو با یک شلال به حلقه پشتی یکی از پایه هایی که در رج 3 باقی میمونه وصل کنید.بعد از وصل کردن رنگ سوم ، 3 تا زنجیره بزنید.یک پایه دوبل تو همون دونه بزنید. 2 تا پایه دوبل تو حلقه پشتی همه دونه های باقی مونده بزنید تا آخر رج و آخری رو با یک شلال به بالای سومین زنجیره که در ابتدای رج زده بودید وصل کنید. (36 پایه دوبل)

    دقت کنید که ما به گلبرگهای بافته شده کاری نداریم.انگار که اصلا اونها وجود ندارن و تو پشت پایه هایی که گلبرگ توشون بافته بودید هم باید برای این رج پایه ها رو بزنید.

    رج 5 : 3 تا ززنجیره زده و تو همون شلال رج قبل یک پایه دوبل هم بزنید. * تو پایه بعدی از رج قبل یک پایه دوبل بزنید. تو بعدی 2 تا پایه دوبل بزنید* . داخل * * رو تا یکی مونده به آخر رج تکرار کنید.تو آخری یک پایه دوبل بزنید.با یک شلال آخرین پایه رو به بالای سومین زنجیره ابتدای رج وصل کنید. (54 پایه دوبل)

    رج 6 : 3 تا زنجیره بزنید. تو بعدی یک پایه دوبل بزنید.* تو بعدی 2 تا پایه دوبل بزنید .تو 3 تای بعدی یک پایه دوبل بزنید. تو بعدی 2 تا پایه دوبل بزنید* . داخل * * رو تا 3 تا مونده به آخر تکرار کنید. یک پایه دوبل تو هر یک از 3 تای آخر بزنید. با یک شلال آخرین پایه رو به بالای سومین زنجیره ابتدای رج وصل کنید. (68 پایه دوبل)

    رج 7 : 1 زنجیره بزنید.یک پایه کوتاه تو همون شلال رج قبل بزنید. تو 5 تای بعدی یک پایه کوتاه بزنید. * تو 3 تای بعدی یک پایه بلند تکی بزنید.تو 2 تای بعدی یک پایه دوبل بزنید.تو یک دونه بعدی 5 تا پایه بلند سه تایی بزنید که گوشه موتیف شکل بگیره.تو دو تای بعدی یک پایه دوبل بزنید.تو 3 تای بعدی یک پایه بلند تکی بزنید.** تو 6 تای بعدی یک پایه کوتاه بزنید*.عبارت بین * تا * رو دو بار دیگه تکرار کنید.سپس عبارت بین * تا ** رو یکبار دیگه تکرار کنید. سپس با یک شلال پایه آخر رو به زنجیره اول رج متصل کنید.

    رج 8 : 1 زنجیره بزنید. در تمام طول رج تو هر دونه یک پایه کوتاه بزنید.تو یک دونه هر گوشه 3 تا پایه کوتاه بزنید. سپس با یک شلال پایه آخر رو به زنجیره اول رج متصل کنید.

    نخ رو محکم کرده و ببرید.از نخی که در انتهای هر گلبرگ باقی مونده استفاده کنید و لبه بیرونی گلبرگها رو به زمینه بدوزید.

    موتیف 1 :

    رنگ اول : آبی – رنگ دوم : سبز – رنگ سوم : صورتی.

    موتیف دوم :

    رنگ اول : زرد - رنگ دوم : صورتی - رنگ سوم : نارنجی .

    موتیف سوم :

    رنگ اول : سبز - رنگ دوم : زرد - رنگ سوم : آبی .

    موتیف چهارم :

    رنگ اول : صورتی - رنگ دوم : آبی - رنگ سوم : سبز .

    موتیف پنجم :

    رنگ اول : صورتی - رنگ دوم : زرد - رنگ سوم : آبی .

    موتیف ششم:

    رنگ اول : نارنجی - رنگ دوم : آبی - رنگ سوم : سبز .

    موتیف هفتم :

    رنگ اول : آبی - رنگ دوم : نارنجی - رنگ سوم : صورتی .

    موتیف هشتم :

    رنگ اول : سبز - رنگ دوم : صورتی - رنگ سوم : نارنجی .

    موتیف نهم:

    رنگ اول : زرد - رنگ دوم : آبی - رنگ سوم : نارنجی .

    موتیف دهم :

    رنگ اول : سبز - رنگ دوم : زرد - رنگ سوم : صورتی .

    موتیف یازدهم :

    رنگ اول : آبی - رنگ دوم : صورتی - رنگ سوم : سبز .

    موتیف دوازدهم :

    رنگ اول : صورتی - رنگ دوم : سبز - رنگ سوم : آبی .

    طبق شکلی که کشیدم و شماره موتیفها رو روش نوشتم ،موتیفها رو به هم بدوزید.

    پایان کار :

    رج 1 : نخ آبی رو با یک شلال به یکی از گوشه های پادری وصل کنید.1 زنجیره بزنید و تو همون مکان 3 تا پایه کوتاه بزنید. بطور یکنواخت دور تا دور پادری تو دونه ها پایه کوتاه بزنید. فقط تو گوشه های پادری 3 تا پایه کوتاه بزنید.و سپس با یک شلال پایه آخر رو به زنجیره اول رج متصل کنید.

    رج 2 : 1 زنجیره بزنید. این بار بجای اینکه از راست به چپ شروع به بافت کرده و پایه کوتاه بزنید،از چپ به راست تو همه دونه های رج قبل پایه کوتاه بزنید.و در آخر هم با یک شلال پایه آخر رو به زنجیره اول رج متصل کنید.

    نخ رو محکم کرده و ببرید.

    موفق باشید.اگه بافتید حتما عکسش رو برام ایمیل کنید:                                                           

    stepsofsewing@gmail.com

    این مطلب نیز به همراه مطالب جدید در زمینه بافتنی و قلاب بافی در سایت جدید آموزش قدم به قدم بافتنی و خیاطی قرار گرفت.

    آدرس این مطلب در سایت جدید:

    بافت یک پادری بسیار زیبا با قلاب

    نویسنده : | در : چهارشنبه 03 ارديبهشت 1393 ساعت: 12:28 | دیدگاه: ()
    تعداد بازديد : 9569
    نتیجه : 5 امتیاز توسط 5 نفر مجموع امتیاز : 24

    بخش نظرات این مطلب

    این نظر توسط fateme در تاریخ 1393/5/10 و 16:23 دقیقه ارسال شده است

    سلام چند مدل بافتنی زنانه با دومیل برای کاموای به رنگ سورمه ای بفرستیدممنون
    پاسخ : فاطمه جان دوستان قدیمی میدونن که چون من خیلی سرم شلوغه امکان ارسال ایمیلهای شخصی به دوستان رو ندارم.اما سعی میکنم تا جایی که فرصتم اجازه بده درخواستها رو تو سایت جواب بدم و اگه آموزشی باشه آموزشش رو تو سایت بذارم.

    کد امنیتیرفرش کد امنیتی

    کپی رایت

    تمامی مطالب سایت اختصاصی میباشد و کپی برداری از آن پیگرد خواهد داشت.