طریقه گردبافی با قلاب به دو روش مدور و قدیمی
تبلیغات
دسته بندی
  • خیاطی
  • بافتنی
  • آرشیو
    آمار و ارقام
    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 182
    کل نظرات کل نظرات : 593
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 2
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 1243

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 127
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 516
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 23
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 158
    بازدید هفته بازدید هفته : 1,190
    بازدید ماه بازدید ماه : 13,557
    بازدید سال بازدید سال : 46,022
    بازدید کلی بازدید کلی : 3,402,615

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 54.159.30.26
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    نویسندگان
    لینک دوستان
    پیوندهای روزانه

    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
    عضویت در سایت
    عضــویــــــــــــت
    برای عضویت بهتر است ایمیل داشته باشید .

    ایمیلی ندارید ؟ مشکلی نیست در اینجا ایمیل بسازید .

    ورود کاربران
    نام کاربری :
    رمز عبور :

    رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    محبوب ترین ها
    جدید ترین مطالب
    تبلیغات متنی

    جستجوگر پیشرفته سایت

    طریقه گردبافی با قلاب به دو روش مدور و قدیمی

    این مطلب با توضیحات مفصل و بهمراه فیلم آموزشی در وبسایت جدید آموزش قدم به قدم بافتنی و خیاطی قرار گرفت.

    آدرس این مططلب بهمراه فیلم آموزشی در سایت جدید:

    طریقه گردبافی با قلاب به دو روش مدور و قدیمی(درس 8 قلاب بافی)

    نویسنده : | در : سه شنبه 23 ارديبهشت 1393 ساعت: 13:55 | دیدگاه: ()
    تعداد بازديد : 5573
    نتیجه : 5 امتیاز توسط 8 نفر مجموع امتیاز : 31

    بخش نظرات این مطلب

    این نظر توسط فاطمه در تاریخ 1393/7/9 و 11:32 دقیقه ارسال شده است

    سلام خسته نباشید من قلاب بافی از پایه میخوام یاد بگیرم فیلمهای اموزشی یا cdرا برام بذارید ممنون میشم
    پاسخ : فاطمه جان.من تقریبا همه جای وبلاگ اعلام کردم که تو این وبلاگ دیگه هیچ مطلب جدیدی قرار نمی گیره و فقط تو سایت جدید که آدرسش رو تو اطلاعیه بالای صفحه گذاشتم، مطالب رو دارم قرار میدم.مطالب تو سایت جدید با فیلم آموزش داده میشه و بسیار بیشتر از مطالب این وبلاگ هست.میتونید به سایت جدید برید و مطالب رو تو اونجا دنبال کنید.

    این نظر توسط محدثه در تاریخ 1393/5/15 و 15:35 دقیقه ارسال شده است

    این نظر توسط fateme در تاریخ 1393/4/12 و 21:38 دقیقه ارسال شده است

    سلام این را درست فهمیدم؟ در روش قدیمی اولین دانه رج همیشه زنجیره است پایه کوتاه باشه 1 زنجیره پایه بلند 3 زنجیره ولی در اسپیرال دانه اول خودش بافته میشه هر چی بود؟
    پاسخ : درسته فاطمه جان.

    این نظر توسط سوسن در تاریخ 1393/4/1 و 19:30 دقیقه ارسال شده است

    سلام خسته نباشی.اگه میشه طریقه بافت حلقه استین درقلاب بافی روبذاریدیا به ایمیلم بفرستید.توضیح هاتتون عالیا
    پاسخ : سوسن عزیز من متاسفانه فرصت ارسال مطالب آموزشی به ایمیل کاربران رو ندارم. اما در آینده به امید خدا تو سات توضیحش رو خواهم گذاشت.

    این نظر توسط نفس در تاریخ 1393/3/9 و 11:15 دقیقه ارسال شده است

    مرسی.منتظرم

    این نظر توسط نفس در تاریخ 1393/3/9 و 0:33 دقیقه ارسال شده است

    اگه لطف کنی درمورد همشون توضیح مختصری بدین ممنون میشم
    پاسخ : سر فرصت چشم.

    این نظر توسط نفس در تاریخ 1393/3/6 و 13:31 دقیقه ارسال شده است

    http://axgig.com/images/29369665178219322284.jpg
    http://axgig.com/images/10872322407938289489.jpg
    http://axgig.com/images/02160471196141386093.jpg
    http://axgig.com/images/65141249944454366413.jpg
    سلام.میشه درمورد اینا راهنماییم کنین...
    پاسخ : سلام نفس عزیز.کدوم موردش رو میخواید.هر کدوم رو که میخواید بفرمایید تا راهنماییتون کنم.

    این نظر توسط رز در تاریخ 1393/3/2 و 0:05 دقیقه ارسال شده است

    راستی برای این کیف چن دونه سر بندازم؟؟
    پاسخ : تعداد دونه هایی که باید سر بندازید رو من نمیتونم مشخص کنم چون بستگی داره به ضخامت نختون و شماره میل، و البته به اینکه خودتون میخواید کیفتون چقدر پهنا داشته باشه.اول معلوم کنید که میخواید طول و عرض کیف چند سانت باشه و بعد برید به سمت راست سایت ،قسمت بافتنی،الفبای بافتنی، " محاسبه تعداد دونه های لازم برای سرانداختن" و خودتون با توجه به میل و نختون ،تعداد دونه ها رو محاسبه کنید.

    این نظر توسط رز در تاریخ 1393/3/1 و 13:16 دقیقه ارسال شده است

    خیلی خیلی ممنونم...............متوجه شدم.اگه بافتمش عکشسو میفرستم واست
    پاسخ : خواهش میکنم.منتظر عکس کیفت هستم.

    این نظر توسط رز در تاریخ 1393/2/31 و 22:29 دقیقه ارسال شده است

    سلام
    مرسییییییییییییی
    متوجه شدم فقط درمورد آخری دو تکه میبافیم بعد بهم وصل میکنیم یا یه تکه میبافیم و تاش میکنیم و از کنازه ها درزاشو میدوزیم.بافت دستشو متوجه نشدم .روبانیو که رد کنمو متوجه شدم
    پاسخ : در مورد آخری باید کیف رو یک تکه ببافید و بعد از وسط تا کرده و درزهای پهلو رو بدوزید.برای رد کردن روبان هم روبان رو از سوزنهای مخصوص رد کرده و سوزن رو از فواصل منظم بالای کیف رد کنید تا روبان هم از لابلای بافت رد بشه.بعد برای دسته ،همون نخی که باهاش کیف رو بافتید رو داخل سوزن کنید و سوزن رو از دونه رج آخر رد کرده و دور دسته کیف بپیچید و دوباره سوزن رو از پشت بافت از دونه بعدی رد کنید و به روی بافت بیارید.اینطوری یک بار نختون رو دور دسته کیف می پیچید،دوباره سوزن رو که روی بافت قرار داره دور دسته کیف پیچیده و از پشت بافت از دونه بعدی رد کنید و به همین ترتیب مرتب سوزن رو از توی یکی از دونه های رج آخر رد کرده و دور دسته کیف پیچیده و از پشت بافت از دونه بعدی دربیارید تا آخرین دونه.به این ترتیب نخ دور تا دور پایین دسته کیف می پیچه.برای طرف دیگه کیف هم همین کار رو انجام بدید و در آخر هم نخ رو طوری گره بزنید که باز نشه. 

    کد امنیتی

    برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

    کپی رایت

    تمامی مطالب سایت اختصاصی میباشد و کپی برداری از آن پیگرد خواهد داشت.