کلاه بافتنی شماره چهار
تبلیغات
دسته بندی
  • خیاطی
  • بافتنی
  • آرشیو
    آمار و ارقام
    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 182
    کل نظرات کل نظرات : 593
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 2
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 1245

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 131
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 345
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 17
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 87
    بازدید هفته بازدید هفته : 476
    بازدید ماه بازدید ماه : 6,406
    بازدید سال بازدید سال : 20,661
    بازدید کلی بازدید کلی : 3,301,994

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 54.198.195.11
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    نویسندگان
    لینک دوستان
    پیوندهای روزانه

    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
    عضویت در سایت
    عضــویــــــــــــت
    برای عضویت بهتر است ایمیل داشته باشید .

    ایمیلی ندارید ؟ مشکلی نیست در اینجا ایمیل بسازید .

    ورود کاربران
    نام کاربری :
    رمز عبور :

    رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    محبوب ترین ها
    جدید ترین مطالب
    تبلیغات متنی

    جستجوگر پیشرفته سایت

    کلاه بافتنی شماره چهار

    آموزش بافت این کلاه با توضیحات کاملتر در سایت جدید قرار داده شد.

    آدرس این مطلب در سایت جدید:

    بافت کلاه شماره 4 با دومیل

    برای بافت این کلاه به اندازه دور سر دونه سر بندازید.فقط حواستون باشه که چون از بافت تیغ ماهی استفاده شده،تعداد دونه هاتون باید مضرب 4 + 3 باشه.بافت رو به صورت تیغ ماهی ببافید.من برای دخترم 14 سانت بافتم و بعد شروع به کم کردن دونه ها کردم.با توجه به بالا رفتن سن کسی که میخواید این کلاه رو براش ببافید 16،18،20 سانت میتونید بدون کم کردن دونه ها ،بافت رو انجام بدید و بعد شروع به کم کردن دونه ها کنید.رج اول هر 8 تا که بافتید دو تا یکی کنید.رج برگشت رو ببافید.رج بعد هر 7 تا دو تا یکی کنید،رج برگشت رو ببافید.به همین ترتیب هر رج که بالا میرید یکی از دونه هایی که بافته میشه و بعد دو تا یکی می کنید،کم کنید تا زمانی که یکی ببافید و دو تا یکی کنید.و بعد همه دونه ها رو یکجا کور کنید. نخ رو از توی دونه های رج آخر رد کرده و نخ رو بکشید تا بالای کلاه جمع بشه.از اون قسمت که دونه ها شروع به کم کردن میکنه نوع بافت باید تغییر کنه،میتونید ساده یا کشباف ببافید.من جودونه بافتم و تغییر بافت باعث زشت شدن کلاه نشد.

    برای دو قسمت کنار کلاه 26 تا سر بندازید.6 رج همه دونه ها رو ساده ببافید(یک رج از رو ،یک رج از زیر).در رج هفتم 3 تا بافته،20 تا دونه وسط رو کور کنید، 3 تای بعد رو ببافید.در رج برگشت 3 تای اول رو بافته،20 تایی که کور کرده بودید رو سر بندازید و دوباره 3 تای آخر رو ببافید.و به همین ترتیب ادادمه بدید.6 رج ببافید.رج هفتم 20 تای وسط رو کور کنید و در رج بعد دوباره اون 20 تا رو سر بندازید.ه چقدر که میخواید گیس بافتهای کنار بلند تر باشه تعداد این بافت رو بیشتر ببافید.

    بعد اولین سری از بافت رو به شکل حلقه در بیارید.

    و دو طرفش رو روی هم قرار بدید.

    حالا همونطور که دو طرف بافت اول روی هم هست اون رو به لبه کلاه(هر جا که خودتون دوست دارید) بدوزید.

    حلقه دوم رو بگیرید.

    از توی حلقه اول که به کلاه وصل شده دربیارید.

    واون رو کامل بیرون بکشید.

    حالا حلقه سوم رو بگیرید

    و از توی حلقه دوم دربیارید.

    به همین ترتیب همه حلقه ها رو از قبلی خودشون درآرید.

    برای اینکه حلقه آخر محکم بشه و بیرون نیاد میتونید از دکمه بزرگ یا گل قلاب بافی یا هر چیز دیگه استفاده کنید.

    کلاه آماده است.

    امیدوارم ببافید و لذت ببرید.

    اکثر نمونه بافتهایی که توی این سایت قرار می گیره در هیچ سایت دیگه ای وجود نداره.لذا در صورت استفاده ذکر منبع یادتون نره.

    موضوع : بافتنی,کلاه,
    نویسنده : | در : یکشنبه 05 آبان 1392 ساعت: 16:47 | دیدگاه: ()
    تعداد بازديد : 9542
    نتیجه : 1 امتیاز توسط 5 نفر مجموع امتیاز : 48

    بخش نظرات این مطلب

    این نظر توسط بافتنی های ونوشه در تاریخ 1393/6/17 و 14:15 دقیقه ارسال شده است

    مطالب خیلی خوبی دارید . اگر تمایل به تبادل لینک دارید خبرم کنید . متشکرم شکلک

    این نظر توسط soheyla در تاریخ 1392/11/6 و 19:18 دقیقه ارسال شده است

    با سلام از سایت عالیتون اگه ممکنه روش بافت شلوار پسرانه 4 ساله هم آموزش بدین و شلوار بندکی
    پاسخ : حتما دوست عزیز.خیلی دوست دارم که تمام درخواستها رو در اسرع وقت آموزش بدم ولی این امکان وجود نداره ،اما حتما به نوبت آموزش درخواستهای همه دوستان رو میذارم.

    این نظر توسط شیرین 4 در تاریخ 1392/10/15 و 11:31 دقیقه ارسال شده است

    سلام . من تاحالا کلاه با دومیل نبافتم و قسمت آخرشو متوجه نمیشم که چجوری باید نخ و رد کنیم که جمع بشه . راستش من میخوام یه کلاه مردونه ببافم با همین روش میشه ؟ شکلک
    پاسخ : میتونید برای قسمت آخر دو تا کار انجام بدید اول اینکه دونه ها رو کور نکنید و همینطور که توی میل هستند نخ رو با سوزن از توی هر دونه رد کرده و اون دونه رو از میل چپ خارج کنید و همینطور ادامه بدید تا همه دونه ها رو روی یک نخ بگیرید و بعد نخ رو بکشید تا بافت جمع بشه و یا اینکه همه دونه ها رو در رج آخر کور کنید و بعد با سوزن نخ رو از داخل دونه های کور شده رد کنید و نخ رو بکشید تا بافت جمع بشه.

    این نظر توسط سارا در تاریخ 1392/10/8 و 10:14 دقیقه ارسال شده است

    سلام خسته نباشید. من - بعد از سالها- مدت کوتاهیه دوباره بافتنی رو شروع کردم. از مطالب سایتتون خیلی استفاده می کنم. توضیحاتی که می نویسید هم جامع هست و هم گویا. شبیه این کلاه رو هم بافتم و زیبا شد.
    خلاصه که ممنون و دست شما درد نکنه.
    پاسخ : خواهش میکنم.و امیدوارم موفق باشید.

    این نظر توسط motagi در تاریخ 1392/9/23 و 15:10 دقیقه ارسال شده است

    به دور از هرگونه تعارف میگم واقعا کاراتون عالیه ، کمتر کسی پیدا میشه که از دل و جون برا آموزش تو جامعه مجازی اینقد وقت بذاره ولی شما اینکارو میکنین
    بسیار سپاسگذارم از وقتی که برامون هم تو مامی سایت و هم تو وبلاگتون میذارین .
    سلامت و سربلند باشین
    پاسخ : دوست عزیز ممنون.امیدوارم کسانی که از این مطالب استفاده می کنن،چه اونهایی که از مطالب رایگان سایت استفاده میکنن و چه اونهایی که آموزشهای هزینه دار سایت رو میخوان بتونن ازش نهایت استفاده رو بکنن و همه رو بطور کامل یاد گرفته و اگه حتی راه کسب درآمدشون نشه،حداقل برای خانواده خودشون بهترین بهره رو ببرن.

    این نظر توسط کیانا در تاریخ 1392/8/8 و 7:57 دقیقه ارسال شده است

    سلام وخسته نباشی خدمت خانم هنرمند آموزشتون عالی بود ممنونم امیدوارم همیشه سالم وتندرست باشی افتخار آشنایی شما رو در مامی سایت دارم همیشه از نظراتون در بخش بافتنی استفاده میکنم من کاربر رونیا 123 هستم
    پاسخ : ممنونم از لطفتون.از رضایتتون خوشحالم.

    این نظر توسط tavana در تاریخ 1392/8/6 و 8:59 دقیقه ارسال شده است

    سلام خسته نباشین.خیلی زیبا شده.
    پاسخ : ممنونم دوست خوبم.

    کد امنیتیرفرش کد امنیتی

    کپی رایت

    تمامی مطالب سایت اختصاصی میباشد و کپی برداری از آن پیگرد خواهد داشت.