بافت یک شلوار ساده
تبلیغات
دسته بندی
  • خیاطی
  • بافتنی
  • آرشیو
    آمار و ارقام
    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 182
    کل نظرات کل نظرات : 593
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 4
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 1250

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 215
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 548
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 53
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 219
    بازدید هفته بازدید هفته : 215
    بازدید ماه بازدید ماه : 5,484
    بازدید سال بازدید سال : 75,962
    بازدید کلی بازدید کلی : 3,357,295

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 52.91.90.122
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    نویسندگان
    لینک دوستان
    پیوندهای روزانه

    تبلیغات
    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
    عضویت در سایت
    عضــویــــــــــــت
    برای عضویت بهتر است ایمیل داشته باشید .

    ایمیلی ندارید ؟ مشکلی نیست در اینجا ایمیل بسازید .

    ورود کاربران
    نام کاربری :
    رمز عبور :

    رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    محبوب ترین ها
    جدید ترین مطالب
    تبلیغات متنی

    جستجوگر پیشرفته سایت

    بافت یک شلوار ساده

    همونطور که بارها گفته ام این سایت آموزشها رو قدم به قدم و از پایه شروع کرده،و به تدریج به مراحل پیشرفته تر خواهیم رسید.و این مساله مستلزم گذر زمان هست.و ممکنه مدت زیادی طول بکشه تا به بافتهای حرفه ای و بسیار زیبایی برسیم که بعد از یاد گرفتن و بافتن اونها همه رو انگشت به دهن کنید.اما از بافتهای ساده تر باید شروع کنم تا دوستانی که تازه دارن بافتنی رو همراه با ما یاد می گیرن و ایمیلهای زیادی بهم میزنن هم بتونن مرحله به مرحله پیش برن.

    امیدوارم دوستانی که حرفه ای تر هستن چه در زمینه بافتنی و چه در زمینه خیاطی صبوری کنن و من رو ببخشن.

    این شلوار ساده رو که مامانم بافته ،آسونترین مدل شلوار بافتنی هست.از اون شلوارهایی که قدیمی ها بدون داشتن مدلهای امروزی میبافتن.

    این شلوار با دومیل بافته میشه و در وسط پا و قسمت فاق درز میخوره.

    اول به اندازه دور مچ پا دونه سر بندازید و چند رج کشباف ببافید.(مقدار کشباف به دلخواه هست و میتونید به جای کشباف از بافتهای دیگه که لول  نمیشن مثل رکن یا جودونه یا هر بافت دیگه ای استفاده کنید.)بعد شروع به ساده بافی کنید تا زمانی که به دو سه سانت کمتر از بلندی وسط پا برسید.در اینجا از هر دو طرف 2 تا اضافه کنید و رج برگشت رو بافته در رج بعد دوباره از هر طرف دو تا اضافه کنید.باز رج برگشت رو ببافید و در رج بعد از هر طرف 2 تا اضافه کنید.(اگه میخواید شلوار گشادتر باشه میتونید بیشتر دونه اضافه کنید.)و یا میتونید در هر رج 3 تا از هر طرف اضافه کنید.خیلی تاثیری توی بافت نهایی نداره.بعضی از بزرگترها یکدفعه 6 الی 8 تا دونه رو تو یک رج اضافه می کنن.این کار برای نوزادانی که پوشک میشن بهتره اما در مورد بچه های بزرگتر اگه تعداد دونه های مورد نظر رو در چند رج اضافه کنیم زیباتره.

    پس از اینکه حدود 4 الی 8 تا دونه در هر  طرف اضافه کردید بافت رو بدون کم و زیاد کردن دونه ها ادامه بدید تا به بلندی شلوار برسید.برای بالای شلوار چند رج کشباف بافته و همه دونه ها رو یکجا کور کنید.(اگه شلوار رو طوری بافتید که گشاد باشه بهتره کشباف رو بیشتر ببافید تا پس از اتمام کار اون رو دولا کرده و از داخلش کش رد کنید.

    یکی دیگه دقیقا به همین شکل ببافید.

    سپس به شکل زیر،هر قطعه رو از وسط تا کرده و از پایین تا فاق رو بدوزید.(قسمت فاق رو به هم ندوزید.)

    حالا هر دو قطعه دوخته شده رو در کنار هم قرار بدید طوری گه فاق هر دو روبروی هم قرار بگیره.

    بعد فاق هر دو قطعه رو به هم بدوزید.من روی اون قسمت که باید به هم دوخته بشه سوزن گذاشتم تا متوجه بشید.

    بعد از اتصال فاق هر دو قطعه به هم شلوار آماده است.

    از اونجا که دوختن تکه ها به هم رو من انجام دادم تونستم از تکه ها جداگانه عکس بگیرم.شما میتونید هر نوع بافتی رو که دوست دارید روش پیاده کنید.

    کمی که بیشتر پیش بریم و بافتهای بیشتری رو یاد بگیریم،شلواری رو که با 5 میل برای دخترم بافتم و بدون درز هست رو آموزش میدم.

    این مطلب بطور کامل و مفصلتر و بهمراه فیلم آموزشی در وبسایت جدید قرار گرفته است.میتونید این مطلب و نیز آموزشهای بیشتر در زمینه بافت با میل و قلاب رو که در هیچ سایت دیگه نمیتونید پیدا کنید(بجز اونهایی که از روی سایت من کپی برداری کرده اند) در سایت جدید دنبال کنید.آدرس این مطلب در سایت جدید:

     بافت یک شلوار ساده با میل(شلوار شماره یک)

    آدرس سایت جدید:

    http://steps-of-sewing.com

    موضوع : بافتنی,
    نویسنده : | در : چهارشنبه 27 آذر 1392 ساعت: 14:10 | دیدگاه: ()
    تعداد بازديد : 20036
    نتیجه : 5 امتیاز توسط 7 نفر مجموع امتیاز : 67

    بخش نظرات این مطلب

    این نظر توسط آیدا در تاریخ 1393/3/8 و 22:53 دقیقه ارسال شده است

    واقعا عالی بود دست گلتون درد نکنهشکلک
    پاسخ : خواهش ميكنم.

    این نظر توسط تافي در تاریخ 1392/11/19 و 2:19 دقیقه ارسال شده است

    ساده...زيبا...راحت...و كارآمد بود
    متشكرمشکلک

    این نظر توسط ندا در تاریخ 1392/10/1 و 10:49 دقیقه ارسال شده است

    سلام شما واقعا بینظیرید چون هر سایتی میری به زور و بعد از ده تا کلیک وبا منت تمام یه توضیحی درمورد بافت پیدا میکنی
    ممنون
    پاسخ : خدا رو شکر که راضی هستید.

    کد امنیتیرفرش کد امنیتی

    کپی رایت

    تمامی مطالب سایت اختصاصی میباشد و کپی برداری از آن پیگرد خواهد داشت.